ape ape ajee lha
Monday, 13 May 2013 | 07:55 | 0 weird people
0kay . assalamualaikum .. nak luah ape pon ntah lha nehh.. otak tenga serabut sangat !
tak tahu nak buad ape.. yg ingat hanya blog nehh jee . :( .
apee jee yg ade dgn sayang ?? sayang tuhh macam-macam bole jadi kan?? haha
sebab sayang hati sakit , sebab sayang jugak sume benda bole berubah ken ??
indahnye bile kita dapat tahu ade orang yg sayang akan kita.. tapi
adekah sayang tuhh akan kekal sampai bila-bila ?? selalau pikir benda tuhh..
sayang neh kadang-kadang umpama madu kan.. manis sangat-sangat !
but sometimes, sayang neh mcm kopi ! pahit sangat ! walau kita senyum
n happy mcm mane sekalipun,, tapi hati yg rasa kopi tuhh tak dapat kita nak
sorokkan. hanya kita jee yg tahu mcm mane perasaan tuhh.. jangan lha
bercakap tentang sesuatu yg kita tak pasti kita dapat lakukan atau tak.. contohnya ,
dy cakap dy sayang kita ,, tapi sebenarnya hati dy sape jee yg tahu kan..
manusia nehh tak sume nya yg baek, ikhlas, dan lain-lain.. payah sekarang nak cari yg jujur..
ad pon 2-3 kerat jee ye tak.. tuhh on nasib lha.. tapi sayang neh kita bole nmpak dari segi cara dy right..kalau dy betol-betol sayang,, dy akan tak buad ape yg kita tak suka kan ??
walau sebanyak mana pon kesakitan yg dy beri at kita,, kita tetap sayang dy ..
betapa hebatnya penangan kasih sayang .. humm .. ape yg aku merepek pon tak tahu lha nehh,,
huhuy .. dah lha otak serabot ,, ape pon tak bole neh .. haish !!! think like a normal lha manje ..
jangan lha nak seraotkan otak qaw tuhh ..  fokus untuk masa depan k.. pape pon qorg,,
wish me luck untuk jalani hidup yg seterusnya ya ?? sayang qorg sume :* . ngee                                                              
                         

mood tak betul akue tuhh ,, haha :D . sgt bahaya k.. hati-hati dgn aku nehh .. :P




Bounjour Alls ! Welcome to My world .Thanks for coming.Lebih mesra dengan panggilan Manje. Leave me a nice speak at my cbox ^^
Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Im Not Single
TAKEN BY SYAQIL IMRAN

MOOD : i'm happy.


Life Scene
The Author
Boyfriend
Lesen Motor
Diploma
Best friend

Dont remove this section!!

Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

I LOVE YOU SO MUCH. DAMNN !